Etusivu | Palvelut & Linkit | Yhteystiedot | Yhteydenotto

Linkit

Palvelut

Kirjanpito ja tilinpäätös

Teemme kokonaisvaltaisesti eri yritysmuotojen, yhdistysten sekä asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidot sekä tilinpäätökset niihin liittyvine pöytäkirjoineen. Samalla hoidamme arvonlisäverolaskennan sekä kausiveroilmoittamisen. Mahdollisuus on myös budjettiseurantaan kirjanpidon rinnalla.

Palkanlaskenta

Palvelemme palkanlaskennan saralla niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin. Huolehdimme palkanlaskentaan liittyvät kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset vakuutusyhtiöille ja verottajalle sekä erilaiset tukihakemukset eri viranomaistahoille.

Veroilmoitus

Täytämme ammatinharjoittajien, elinkeinoyhtymien, osake- ja asunto-osakeyhtiöiden veroilmoituksia. Lisäksi teemme henkilökohtaisia sekä metsätalouden veroilmoituksia.

Laskutus ja myyntireskontra

Halutessanne hoidamme laskutuksen ja myyntireskontran ylläpidon puolestanne sovitussa laajuudessa.

Maksuliikenne ja ostoreskontra

Voimme hoitaa asiakkaan puolesta yrityksen maksuliikenteen tarpeen mukaisesti joko kokonaan tai osittain. Tilitoimistossamme on mahdollisuus myös ostoreskontran ylläpitoon (myös etäyhteyden kautta).

Verosuunnittelu ja tulosraportointi

Autamme kokonaisvaltaisesti verosuunnittelussa sekä yrityksen että henkilökohtaisen verotuksen osalta. Kuukausittainen ja vuosittainen tulosraportointi auttaa yrittäjää pysymään ajan tasalla ja helpottaa toiminnan suunnittelua. Valittavana on perustulosteiden lisäksi erilaisia tunnuslukuja sisältäviä sekä graafisia raportteja perinteisesti paperiversiona tai sähköisessä muodossa.

Perustaminen ja muutokset

Hoidamme yrityksen perustamisen sekä opastamme yrityksen alkutaipaleella. Tarvittaessa autamme yritysmuodon muutostilanteessa ja teemme puolestasi siihen liittyvät asiakirjat.